E - Sigaretten, Elektronisch Roken
Join 1000's of Authors at StreetArticles Today!

E   -   sigaretten, Elektronisch Roken

e-smoker.club

Groothandel & Detailhandel

e-smoker.club is een groothandel en detailhandel op het gebied van elektronisch roken, waar uw online al uw e-sigaretten en accessoires veilig kunt kopen

In België zijn we dé specialist op het gebied van elektronisch roken, elektronische sigaretten en accessoires.

In totaal bieden we ruim 500 artikelen aan, waarvan 100 artikelen die u kunt gebruiken om het

elektronisch roken in uw zaak tot een grote margemaker te maken.

Uit jarenlange handelgeschiedenis met Azië is gebleken dat het voor een winkelier veel voordeliger is bij een

e-sigaret groothandel te bestellen uit eigen land dan het bestellen bij een groothandel uit Azië. Hier zijn al veel handelaars zelf achter gekomen door fouten te maken en geld te verliezen.

Deze fouten willen wij u niet laten maken.

Daarnaast kunt u het niet gebruiken als uw bestelde producten beschadigd of helemaal niet aankomen. Vaak komen ook lekkende en kapotte verpakkingen vanuit het Midden-Oosten. Dit is rampzalig voor uw handel.

Aangezien u als specialist in de detailhandel de beste producten tegen de beste marges wilt en uw klanten goede service wilt bieden, zorgen wij voor u als specialist in de groothandel voor een volledig assortiment, gedegen advies, correcte prijzen en uitstekende service.

Ons bedrijf is gevestigd in Wortegem-Petegem, waar wij dagelijks met veel enthousiasme en inzet aan alle klantwensen -en behoeften werken.

De e-sigaret en uw gezondheid : Inleiding

Iedereen heeft zo zijn persoonlijke reden waarom hij/zij gedeeltelijk of helemaal overschakelt naar electronische sigaretten.

In de sectie voordelen vind je ongetwijfeld een aantal dingen terug die bij vele e-rokers de doorslag hebben gegeven.

Gezondheid & Veiligheid

Een niet onbelangrijk percentage van de e-rokers is vooral gefocust op het gezondheidsaspect. Zij zoeken via de electronische sigaret een alternatief om toch te roken, maar hart -en vaatziektes, longaandoeningen en kankers die geassocieerd worden met roken te ontlopen.

In principe bestaat een e-sigaret uit zuiver water, propylene glycol of vegetable glycerine, smaak additieven en nicotine. Nota: er zijn ook e-sigaretten te verkrijgen zonder nicotine.

De enige term die je misschien niet bekend in de oren klinkt is “propylene glycol”. Dit is een soort vochtdrager die bijvoorbeeld ook gebruikt wordt voor het maken van cakes. De FDA (Food & Drug Administration) geeft dan ook officieel aan dat deze stof ongevaarlijk is.

Van water weten we wat het is, en van een muffin is nog nooit iemand gestorven. Natuurlijk is één van de ingrediënten ook nicotine. Op zich is niet aangetoond dat nicotine een kankerverwekkende stof is, maar het heeft wel een aantal werkingen die schadelijk kunnen zijn voor de mens. Hoe je het ook draait of keert, nicotine is een verslavende stof.

Wat belangrijk is, is dat er geen teer, koolstofmonoxide of duizenden andere toxische stoffen aanwezig zijn, die wel in gewone sigaretten aanwezig zijn.

Naast dit (belangrijkste) gegeven zijn er nog een aantal andere aspecten die de gezondheid van de roker aanbelangen.

De positieve invloed op het lichaam van electronisch roken in vergelijking met gewoon (analoog) roken is niet wetenschappelijk bewezen. Wel kan er gesteld worden dat er een betere zuurstoftoevoer is, hetgeen de bloedsomloop stimuleert. Een betere doorbloeding brengt tal van positieve effecten met zich mee. Gebruikers die overgeschakeld zijn stellen veelal het volgende vast:

Betere algemene conditie, meer uithoudingsvermogen

Gezondere en mooiere huid

Glanzender en gezonder haar

Stralender gebit (geen teeraanslag meer)

Verbeterde smaak

Verbeterde reuk

Lees ook de bijsluiter

Zoals reeds eerder aangehaald is Propyleen Glycol één van de ingrediënten van de liquid die je in een elektronische sigaret terugvindt. Zoals sommige mensen lactose-intolerant zijn, zijn er ook mensen die een allergische reactie tonen op Propyleen Glycol. In dat geval kunnen huidklachten of klachten aan de luchtwegen zich manifesteren. Geen reden tot paniek echter, want ben je allergisch voor Propyleen Glycol, dan kan je overschakelen op liquid op basis van Vegetable Glycerine.

Dit plantaardig alternatief heeft dezelfde eigenschappen als Propyleen Glycol. Je zal zeggen, waarom is dan elke liquid niet op basis van Vegetable Glycerine? Eerst en vooral geeft VG minder smaak af. Bovendien is het gebruik ervan niet ongevaarlijk. Wanneer deze stof te hoog verhit wordt komt de stof acroleïne vrij. Deze stof zit ook en tabaksrook en is kankerverwekkend.

Wanneer wordt je liquid nu te hoog verhit? Zoals we in het gedeelte atomizers reeds aanhaalden heeft dit te maken met de weerstand van de atomizer. Een lagere weerstand zorgt voor meer hitte en damp. Bij een normale atomizer (met normale weerstand) is er dus geen enkel probleem, maar kies je voor een oplossing met een LR (low resistance / lage weerstand) atomizer, zorg dan dat dit in combinatie is met een liquid op basis van PG.

Als je in het commerciële circuit een kit aanschaft, mag je er van uitgaan dat er met dit aspect werd rekening gehouden. Echter, in het hobby circuit waar veel geëxperimenteerd wordt, – het lijkt soms wel een sport om zoveel mogelijk damp uit je sigaret te kunnen halen – is voorzichtigheid geboden.

Sporadisch – en dit vooral bij beginnende e-rokers – kan elektronisch roken een licht branderig gevoel in de maag veroorzaken. Dit wordt veelal verholpen door minder te roken of over te schakelen op cartomizers of liquids die een lager nicotine % bevatten.

Ook klagen beginnende e-rokers soms van bloedend tandvlees en aften. Dit heeft echter niets met het elektronisch roken te maken, maar alles met het “stoppen met roken”. Iedereen die stopt met roken en hier vatbaar voor is zal in het begin deze kwaaltjes er moeten bij nemen, ongeacht hij/zij nu volledig stopt of overschakelt op e-sigaretten.

Vanwaar dan al die commotie?

Een aantal redenen werden reeds elders op de site aangehaald:

tabaksindustrie is enorm invloedrijk en heeft veel macht

staat verdiend via hoge taksen enorm veel geld op gewone sigaretten, en niet op elektronische sigaretten

Sommige landen zijn bezweken onder de druk en foutieve informatie afkomstig uit de farmaceutische- en tabaksindustrie, waardoor de verkoop niet meer is toegelaten.

Een aantal punten die door deskundigen (terecht) worden aangehaald hebben veeleer te maken met het feit dat er weinig controle is op de productie van e-sigaretten. Er zijn reeds heel wat producenten, waardoor er momenteel een beperkt inzicht in de veiligheid van het roken e-sigaretten.

We raden dan ook ten stelligste aan om voldoende vooronderzoek te doen bij de keuze van je elektronische sigaretten.

Dit is dan ook één van de redenen waarom wij zelf voor Vapour 2 kiezen, kopen op e-smoker.club

V2 Cigs is de énige leverancier die alle testresultaten van zijn liquids op zijn website ter beschikking stelt. Op de verpakking van de cartridges die je aankoopt staat een code. Met die code kan je een gedetailleerd rapport downloaden dat de testresultaten (testen op kankerverwekkende stoffen en andere toxische stoffen) weergeeft van de liquid die jij aan het dampen bent.

Stoppen met roken?

Elektronische sigaretten zijn vaak te verkrijgen met cartridges die een verschillende hoeveelheid nicotine bevatten. Zo kan je zelf kiezen hoeveel nicotine je wenst te consumeren. Overschakelen op lichtere cartridges is dan ook vaak een gemakkelijke manier om op den duur het nicotine gebruik af te bouwen. Sommige merken leveren dan ook sigaretten zonder nicotine. Misschien de laatste stap vooraleer je helemaal stopt?

Terwijl uit onderzoek en ook uit praktijk ervaringen is gebleken dat e-roken een ideale manier is om te stoppen met roken, mogen e-sigaret-merken NOOIT adverteren met slogans die “stoppen met roken” insinueren. Gek zal je zeggen, want Nicorette heeft toch ook zo’n spotje met een kerel die aan een of andere inhaler zit te lurken? De reden hiervoor is dat wanneer producten deze slogans adverteren zij hiervoor algemene goedkeuring moeten hebben van de FDA. We treden dan de wereld van de geneeskundige producten binnen en zoals je weet kan het 10-tallen jaren duren vooraleer een nieuw medicament erkend wordt en op de markt kan gelanceerd worden.

Feit is dat veel van de verschijnselen waarmee stoppende rokers mee geconfronteerd worden achterwege blijven bij zij die overstappen op elektronisch roken. Stoppen met roken zonder daarbij last te hebben van een onrustig, neerslachtig of depressief gevoel en tegelijkertijd geconfronteerd worden met een aantal positieve symptomen. Is een electronische sigaret dan het overwegen niet waard?

Voor meer info bezoek ons op e-smoker.club


Street Talk

No comments present
You May Also Like
Light Up Your Life Not Bud: 3 Easy Steps to Quitting Smoking Weed
Look, I'm not going to tell you why dope is bad for you or how smoking the green doesn't make you sound like Kierkegaard, because frankly, if you are reading this, you already know that. What you will learn, however, is how to quit smoking weed and how doing so…
By: tonyzhang518 in  Health and Fitness  >  Quit Smoking   May 22, 2016  
0
  Likes: 0

Smoke Free Electronic Cigarette Health And Safety Issues
Electronic Cigarettes, also known as E-Cigarette or electronic nicotine delivery system are battery operated device that is devised to deliver nicotine in different flavors in form of vapor instead of smoke. They appear like traditional cigarettes, pens or a U.S.B device. While these devices are considered as an alternative to…
By: dodgevaus in  Health and Fitness  >  Quit Smoking   Apr 11, 2016  
0
  Likes: 0

V2 Cigs (vapour 2)
e-smoker.club is in België de exclusieve verdeler van o.a. Vapour 2 Start elektronisch roken met de starterkits van Vapour 2 STARTERKITS Vapour 2 (voorheen V2 Cigs) is één van de toonaangevende merken elektronische sigaretten in de Verenigde Staten. Deze e-sigaret is gebaseerd op een 2-componenten systeem met een cartomizer (de…
By:  in  Health and Fitness  >  Quit Smoking   Apr 03, 2016  
0
  Likes: 0

E - cig Clearomizers the Favorite Of New Generation Australians: Part II
Clearomizers in vaping machines give you the freedom to check the level of the fluid every day. You can easily see through the transparent clearomizer and thus get an alert. In a cleoromizer, brilliancy meets style and makes it perfect for you to consume. E-cigs have become quite popular among…
By: avline watson in  Health and Fitness  >  Quit Smoking   Mar 05, 2016  
0
  Likes: 0

Elektrische Sigaretten, Elektrisch Roken, Elektronische Sigaretten, E - Sigaretten
e-smoker.club, uw webwinkel voor elektrische sigaretten, elektrisch roken, elektronische sigaretten, e - sigaretten Joyetech eGrip Review Joyetech eGrip Review De Joyetech eGrip is de nieuwste innovatie van één van de bekendste producenten op het gebied van e-sigaretten. Wat meteen opvalt bij deze e-sigaret die valt binnen de categorie boxmod’s is…
By:  in  Health and Fitness  >  Quit Smoking   Mar 03, 2016  
0
  Likes: 0

Club, Dé Webshop Voor Elektrische Sigaretten E - liquids En Elektrisch Roken
e-smoker.club, dé webshop voor elektrische sigaretten e-liquids en elektrisch roken Hoe verschillen mini elektronische sigaretten onderling? Klassieke elektronische sigaret, Mini elektronische sigaret, Sigaret-Look-A-Like Top 5 Mini Elektronische Sigaretten Als er één groep is waar de prestaties tussen de spelers ver uit elkaar liggen dan is het bij mini elektronische sigaretten.…
By:  in  Health and Fitness  >  Quit Smoking   Mar 03, 2016  
0
  Likes: 0

Club, Elektronische Sigaretten, Elektrische Sigaretten, Top Liquids
e-smoker.club, elektronische sigaretten, elektrische sigaretten, top liquids Gezondheid en veiligheid van de Elektronische Sigaret De e-sigaret en uw gezondheid : Inleiding Iedereen heeft zo zijn persoonlijke reden waarom hij/zij gedeeltelijk of helemaal overschakelt naar electronische sigaretten. In de sectie voordelen vind je ongetwijfeld een aantal dingen terug die bij vele…
By:  in  Health and Fitness  >  Quit Smoking   Mar 03, 2016  
0
  Likes: 0

De Beste E - sigaretten, Elektrische Sigaretten, Top Liquids
De beste elektrische sigaretten en topliquids koop je best online bij e-smoker.club. A-merken van top qualiteit. Bij de gemiddelde roker zijn E-sigaretten ondertussen een ingeburgerd fenomeen. Ze zijn reeds een aantal jaar te verkrijgen via diverse kanalen. Naast een aantal respectabele firma’s is er in de loop der jaren een…
By:  in  Health and Fitness  >  Quit Smoking   Feb 28, 2016  
0
  Likes: 0

Groothandel Voor Elektronische Sigaretten
Een e-sigaret kopen kan als beginnende elektrische roker soms lastig zijn. U wilt de beste elektrische sigaret vinden die aansluit op uw specifieke behoefte. De e-sigaret is er in vele soorten en maten en iedere e-sigaret heeft verschillende eigenschappen. Op deze pagina leggen wij graag uit welke punten bepalend zijn…
By:  in  Health and Fitness  >  Quit Smoking   Feb 26, 2016  
0
  Likes: 0

Elektronische Sigaretten Groothandel Club
Ouit smoking, start vaping...elektronische sigaretten, elektronisch roken online kopen bij e-smoker.club De elektronische sigaret (e-sigaret) is bezig aan een ware opmars. Rokers stoppen met het roken van gewone sigaretten en stappen over op de e-sigaret. Steeds meer artsen raken ervan overtuigd dat de e-sigaret een veiliger en gezonder alternatief is…
By:  in  Health and Fitness  >  Quit Smoking   Feb 25, 2016  
0
  Likes: 0

Groothandel Elektronische Sigaretten, Elektrische Sigaretten Online
Elektronische sigaretten, elektrische sigaretten Groothandel E-cigarette world Ever since the argument concerning the efficacy of e-cigarettes as smoking-cessation aids started opponents have always asserted that small-scale studies and surveys don't provide enough evidence and that the clinical trial is crucial to settle the dilemma. Because of an Italian research published…
By:  in  Health and Fitness  >  Quit Smoking   Feb 22, 2016  
0
  Likes: 0

Elektronische Sigaret Kopen Online
e-smoker .club profileert zich als dé Groothandel voor elektronische sigaretten, elektrische sigaretten, liquids en accessoires met zijn erg toegangelijke online shop waar je online al jouw elektronische sigaretten, elektrische sigaretten online kan kopen. ook particuliere klanten hebben toegang tot deze online shop om hun elektronische sigaretten, elektrische sigaretten en liquids…
By:  in  Health and Fitness  >  Quit Smoking   Feb 16, 2016  
0
  Likes: 0

Elektrisch Roken, Elektronische Sigaretten
Ee elektronische sigaret kan je kopen in de winkel, online of wel in de apotheek.Wat is de beste keuze? Koop je je elektrische sigaret online, maar waar koop je jouw elektrische sigaret? In Nederland of wel in België? Er zijn tal van online winkels op het internet te vinden waar…
By:  in  Health and Fitness  >  Quit Smoking   Feb 16, 2016  
0
  Likes: 0

Elektrische Sigaretten, Elektronisch Roken
elektronische sigaretten online kopen kan van af nu gemakkelijk bij e-smoker.club e-smoker .club is in Belgie de nummer 1 voor de verdeling van A-Merken voor particulieren alsook voor bedrijven. Een aantal argumenten die worden aangehaald om aan te tonen dat elektronische sigaretten gevaarlijk zijn en problemen met zich kunnen meebrengen…
By:  in  Health and Fitness  >  Quit Smoking   Feb 15, 2016  
0
  Likes: 0

E Sigaretten,
E-Sigaretten online kopen, bezoek e-smoker.club voor meer advies Overzicht studies en onderzoeken elektronische sigaret die online te koop zijn, eerste helft 2015. Er werden de voorbije maanden weer een hele reeks publicaties gedaan betreffende de veiligheid gezondheid van elektronische sigaretten. Hieronder vind je een samenvatting van de opvallendste studies en…
By:  in  Health and Fitness  >  Quit Smoking   Feb 15, 2016  
0
  Likes: 0

Article Views: 1175    Report this Article